Vásárlóinknak egész Magyarország területén csomagautomatába való szállítást és házhoz szállítást is kínálunk a FoxPost Zrt. futár szolgálat segítségével. A szállítási idő minden terméknél változó erről a weboldalon a Kapcsolat menüpontban megadott elérhetőségek egyikén egyeztethet, azonban ha lehetséges, megpróbáljuk előbb kiszállítani azokat. A szállítási idővel kapcsolatban előzetes egyeztetés történik, melyet vásárlóink igényeinek megfelelően próbálunk igazítani.

Egy nappal a szállítás előtt telefonálunk időpont egyeztetés végett.

A termék leírása tartalmazza az átlagos szállítási időt, mely a rendelés megerősítésének napjától számolunk. A rendelés megerősítése és egyeztetése telefonon keresztül történik. A megerősítésről e-mailben is értesítjük Önt.

Szállításkor a csomagokat nyissa ki és ellenőrizze a termékeket. Ha bármilyen hibát, hiányosságot észlel, kérjük írja rá a számlára. Ha esetleg a hibát később venné észre, keressen bennünket a +36 20 505 15 42 -es telefonszámon, vagy írjon nekünk a zenkreativmuhely@gmail.com e-mail címre.

Ha a terméket esetleg készpénzben szeretné fizetni, kérjük győződjön meg róla, hogy szállításkor, a rendelés megerősítésekor is egyeztetett pontos összeg van Önnél.

A COVID19-cel kapcsolatos információk:

A vírus terjedésének idején az online vásárlás és a házhozszállítás legbiztonságosabb  módja az egészséges vásárlás és az egészség megőrzése.

A zenkreativmuhely.hu óvintézkedései a csomagok átadásakor:

  • Amennyiben lehetséges, arra kérjük ügyfeleinket, hogy az árut nyílt terepen fogadják, az ajtó előtt.
  • A futárszolgálat védekezési szabályairól a weboldalukon tájékozódhat.
  • Nem készpénzes, kártya nélküli fizetési módra is van lehetőség. Amennyiben lehetséges, arra kérjük ügyfeleinket, hogy fizessenek az árukért átutalással.
  • A személyes átadás megfelelő higiéniai védelemmel ellátva kesztyűben és szájmaszkban történik, hogy így védjük vásárlóink egészségét.

Általában telefonon, e-mailen vagy közösségi médián keresztül érhető el a ZEN Kreatív Műhely.

A zenkreativmuhely.hu gondosan követi  a helyzetet és minden megelőző módszert igyekszünk alkalmazni.

Vigyázzunk egymásra!
zenkreativmuhely.hu