Információk a Bejelentkezés/Regisztráció oldalhoz 

2.1. A Főoldalon található Bejelentkezés/Regisztráció menüpont alatt, az ott található Regisztráció adatlap kitöltésével kerülhet sor a regisztrációra. Egy előzetes adatbekérőt (egy valós e-mail cím megadása) a regisztrációhoz tartozó felhasználónév és jelszó e-mailben kiküldésre kerül, a regisztrációra a megrendelések leadása közben is sor kerülhet. A korábban rögzített adatok megváltoztatására bejelentkezés után a Fiókom menüpontban, a Fiókadatok linkre kattintást követően elérhető az adatok módosítása, amely az aktív megrendelések adatait is érintheti és a folyamatban lévő rendelések is elérhetőek itt a Rendeléseim menüpont linkre kattintással.

REGISZTRÁCIÓ TÖRLÉSE

Az ügyfélszolgálatnak küldött e-mail üzenettel töröltethető a regisztráció.

MEGRENDELÉS

Megrendelés feladására a webáruházban a regisztrációt követő bejelentkezéssel , vagy az adatok kitöltésével,  majd a Kosár használatával van lehetőség. Az Ügyfél a kiválasztott terméket a „Kosárba teszem” gomb használatával teheti Kosarába. A Kosár tartalmát megtekinteni, módosítani a weboldal jobb oldalán található kosár ikonra kattintást követően van lehetőség, ahol megadható az egyes termékek kívánt mennyisége, illetve törölheti őket a sor elején lévő “x” jelzéssel. Amennyiben az Ügyfél a Kosár tartalmát véglegesítette, a „Tovább a pénztárhoz” feliratra kattintva a megjelenő Pénztár felületen be kell jelentkeznie a Weboldalra vagy regisztrálnia kell, hogy megrendelését leadhassa.
Ezt követően választani tud az átvételi módok közül illetve meg tudja adni a számlázási és szállítási adatokat. Ha minden szükséges adatot megadott és kiválasztotta az átvételi módot, az is itt választható ki, hogy hogyan kívánja kiegyenlíteni a megrendelésének végösszegét. Ha választott a fizetési módok közül a “Megrendelés elküldése” feliratra kattintva elküldheti rendelését, valamint megjegyzést fűzhet megrendeléséhez.

KÉPFELTÖLTÉS AZ EGYEDI TERMÉKEKHEZ

A Pénztár oldalon a megjegyzések fül alatt az “Upload Images” feliratra kattintva küldheti be a képét az egyedi termékek megrendeléséhez. A képeket a felhasználás és a termék megküldése után a Szolgáltató törli a rendszerből. A képek mérete legalább: 2560×1600 pixel méretűnek kell lennie, a minőségi egyedi termék elkészítéséhez.